Planetary Healing Artists | Solstice Global Healing Program
1366
post-template-default,single,single-post,postid-1366,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Solstice Global Healing Program

Solstice Global Healing Program

Program

Program for 2016 – Solstice Global Healing – 1pm-5pm 18th December
1pm Abikgail Angel Messages 20 min
1.30 Tao Tai Chi Group Tai Chi demonstration 20 min
2pm Jaedon Williams Cleansing & Welcome to Country 15-20 min
2.15 Mayor of CoPP Opening 5 min
2.20pm Sukhjit Kaur Khalsa Unveil the artwork 10 min
2.30pm Reverend Father Robert Maguire Interfaith Commedian 10 min
2.40pm Rabbi Dovid Tsop Teacher of Judiasm 10 min
Sun Goddess A magical being from another realm
2.50pm Moshsim Mohmmed Islamic Faith representative 10 min
3.00pm Bhakta Dase Hindu representative 10 min
3.10pm Harpreet Singh Simran – Chanting of the Sikh faith 10 min
3.20pm Releasing of the Doves… 15 min
Santa Visits from the North Pole
3.30pm Break for food & drinks…
3.45pm Jessiee Kaur Singh World peace and rights activist 10 min
3.55pm C. Sountharam Secretary for WIN and COMMON 10 min
4.05pm Sally Goldner Representitive for LGBTI 10 min
4.15pm Josa Simsa Representitive for refugee children 10 min
4.25pm Sally Potter Representitive for Starseeds Australia 10 min
4.35pm Judy Balcombe Representitive for Muntok Peace Museum in Indonesia 10 min
4.45pm Carey Rohrlach Loving Kindness Meditation 15 min
No Comments

Post A Comment